Nieuws

Cursus Sportpsychologie

Beste studenten,

Voor al weer het vierde jaar op rij bieden wij in samenwerking met de VSPA ons beider leden de Basiscursus Sportpsychologie aan. Omdat sportpsychologie niet in ons standaard curriculum zit, is dit een unieke kans om meer te weten te komen over dit boeiende vakgebied, jezelf te ontwikkelen in je eigen sport en te bezien of je wellicht de Master Sportpsychologie wilt gaan doen (en wellicht aansluitend zelfs de POPS (praktijkopleiding tot sportpsycholoog) hier op de VU. De cursus wordt gegeven door Lex Duvekot, sinds 2003 actief als sportpsycholoog en docent sportpsychologie. Lex heeft kennis van veel verschillende sporten en de psychologie achter de sport. De cursus zal op 14 november, 12 december en 16 januari plaats vinden in de avond van 18:00 tot 22:00 hier op de VU. Als je de cursus voldoende afsluit dan ontvang je een Certificaat van Deelname. Speciaal studententarief is 150 euro voor deelname. Wees er op tijd bij, de ervaring leert dat de aanmeldingen snel vollopen. Je kan je hier aanmelden: http://www.lexduvekot.nl/2017/09/22/amsterdam-basiscursus-sportpsychologie/

Sponsoren

Bavaria
AthenaSummaries
Sportcentrum VU
Feestcafé Woody's
NVO
AthenaSummaries
Feestcafé Woody's
Sportcentrum VU
NVO
Bavaria

Realisatie: verenigingenweb