You are here:

Welkom nieuwe studenten!

23/06/2020

Beste nieuwe studenten, welkom aan de Vrije Universiteit! Dit wordt een nieuw, opwindend hoofdstuk in je leven en we hopen dat je er met volle teugen van zult genieten! Student zijn betekent niet alleen studeren, maar ook plezier maken met medestudenten bij activiteiten, of deelnemen aan extra educatieve activiteiten zoals lezingen en excursies om meer te leren over Psychologie of Pedagogische Wetenschappen. Dat is waar wij, de VSPVU, binnenkomt! Hieronder vind jij links naar belangrijke delen van onze website om je voor te bereiden, omdat we willen garanderen dat je ten volle zult genieten van dit deel van je leven!

Wil je al kijken welke boeken je tijdens je studie nodig hebt, klik dan hier om naar de informatiepagina over de VU Boekwinkel te gaan. Als lid van de vereniging krijg je ook kortingen! Aan het einde van elke periode verkopen we ook samenvattingen in de fysieke VU Boekwinkel!

Als u een actief lid wilt worden, klik dan hier om je aan te melden om een ​​actief lid te worden. Het Bestuur neemt in of rond september contact met je op en je kunt het gemakkelijk combineren met je studie! Meer informatie vind je op de aanmeldpagina. Als je wilt weten wat alle commissies in stand houden, neem dan een kijkje op onze Commissies-pagina.

Als je je ooit een beetje verloren voelt op de campus en niet weet met wie je contact moet opnemen als je advies nodig hebt, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op onze Nuttige Sites-pagina. Hier vind je links naar VUnet en Canvas, maar ook naar de studieadviseurs en meer!

En last but not least, om kortingen te krijgen op onze vele activiteiten, boeken, samenvattingen, merchandise, studie- en skireizen en nog veel meer, klik dan hier om een ​​Bachelor-lid te worden en klik hier om een ​​Master-lid te worden. Het is jaarlijks erg goedkoop en als je je boeken voor de eerste periode met korting kocht, heb je de kosten al gemaakt! In totaal kun je in je eerste jaar meer dan 100 euro korting krijgen op je boeken alleen, dus het is zeker de moeite waard!

We hopen dat dit je een goede voorsprong geeft, en we hopen je (indien mogelijk) te zien in onze VSPVU-kamer, die te vinden is in de Medische Faculteit, kamer D056. Je kunt ook tijdens de zomer contact met ons opnemen via mail (bestuur@vspvu.com) of door te bellen als de kamer weer open is. Zie ook onze Contactpagina voor een contactformulier.

Veel succes met studeren, en veel plezier met feesten!

- Het Bestuur van VSPVU

Sponsors