You are here:

VSPVU needs your support!

25/06/2020

DUTCH FOLLOWS ENGLISH TEXT

As the academic year is coming to an end, we would like to evaluate the academic year and what we can improve to give you an even better experience next year. Think of activities that you might have missed throughout the year, or the accessibility of the room for example. Filling in the survey should take no more than 5 minutes, and if you fill in your email address you have the oppertunity to win one of the bol.com vouchers! Click here to fill in the survey.

Also, it is important to mention once more that from this year onwards you have to confirm your membership annually. If you have not done that, please click here to confirm your membership. If you have not done this, we are unable to extend your membership and therefore you will lose access to the discounts of books, summaries, activities and much more!

------------------

Nu het academisch jaar ten einde loopt, willen we graag het academisch jaar evalueren en wat we kunnen verbeteren om je volgend jaar een nog betere ervaring te geven. Denk hierbij aan activiteiten die je misschien het hele jaar door gemist hebt, of bijvoorbeeld de toegankelijkheid van de kamer. Het invullen van de enquête duurt maximaal 5 minuten en als je je e-mailadres invult, maak je kans op een van de bol.com-vouchers! Klik hier om de enquête in te vullen.

Het is ook belangrijk om nogmaals te vermelden dat je vanaf dit jaar jaarlijks je lidmaatschap moet bevestigen. Als je dat nog niet hebt gedaan, klik dan hier om je lidmaatschap te bevestigen. Als je dit niet hebt gedaan, kunnen we je lidmaatschap niet verlengen en verlies je daardoor de toegang tot de kortingen op boeken, samenvattingen, activiteiten en nog veel meer!

Sponsors