You are here:

Support us with SponsorKliks

03/04/2020

DUTCH FOLLOWS ENGLISH TEXT

Dear member,

Would you like to financially support the association without spending any money? You can do that with SponsorKliks! You might want to know how this works, right? When ordering food, groceries or even clothes through this link you can go to your favorite web store. Think of bol.com, thuisbezorgd.nl and many more. When ordering through that link, a part of your order amount will be sent to the VSPVU as a sponsoring, without it costing you anything more! It is also possible to download a Google Chrome extension so that you do not have to think about the website! Click on the link, type in VSPVU and select the stores that you use. It will make new bookmarks for you which you can use to order at your favorite web store while helping the VSPVU without anything extra!

Kind regards,
The 73rd Board of the Study Association VSPVU

-----

Beste lid,

Wil jij de vereniging financieel steunen zonder geld uit te geven? Dat kan met SponsorKliks! Misschien wil je weten hoe dit werkt, toch? Wanneer je via deze link eten, boodschappen of zelfs kleding bestelt, kun je naar je favoriete webwinkel gaan. Denk aan bol.com, thuisbezorgd.nl en nog veel meer. Bij bestellingen via die link wordt een deel van het orderbedrag als sponsor naar de VSPVU gestuurd, zonder dat het jou meer kost! Het is ook mogelijk om een Google Chrome extensie te downloaden zodat je niet aan de website hoeft te denken! Klik op de link, typ VSPVU in en selecteer de winkels die u gebruikt. Het maakt nieuwe bladwijzers voor u die u kunt gebruiken om te bestellen bij uw favoriete webwinkel terwijl u de VSPVU helpt zonder iets extra's!

Hartelijke groeten,
Het 73e Bestuur van de Studievereniging VSPVU

Sponsors