You are here:

Ordering summaries online

03/04/2020

DUTCH FOLLOWS ENGLISH TEXT

Dear member,

It is possible to buy books online via vspvu.vuboekhandel.nl and summaries via athenasummary.nl. For buying summaries online, you can go to athenasummary.nland order summaries from there. When checking out, make sure to use the discount code VSPVU5 to get your member discuount. We are unfortunately unable to offer the same member discount for physical sales on summaries, but we are looking into options to make the summaries as cheap as possible.

Kind regards,
The 73rd Board of the Study Association VSPVU

-----

Beste lid,

Het is mogelijk om online boeken te kopen via vspvu.vuboekhandel.nl en samenvattingen via athenasummary.nl. Voor het online kopen van samenvattingen kan je naar athenasummary.nl gaan en daar samenvattingen bestellen. Zorg ervoor dat je bij het uitchecken de kortingscode VSPVU5 gebruikt om je ledenkorting te gebruiken. We kunnen helaas niet dezelfde ledenkorting bieden voor fysieke verkopen op samenvattingen, maar we onderzoeken opties om de samenvattingen zo goedkoop mogelijk te maken.

Hartelijke groeten,
Het 73e Bestuur van de Studievereniging VSPVU

Sponsors