You are here:

COVID-19 (Coronavirus) update

25/03/2020

DUTCH FOLLOWS ENGLISH TEXT

Dear member,

Due to all the questions surrounding the COVID-19 virus, we have decided to create the following Frequently Asked Questions page in order to inform you about our current state of affairs regarding the virus.

You can find an update on the situation here: vspvu.com/en/coronavirus.

We would like to stress out that we, the Board, will still be available to contact through our social media platforms on Facebook, Instagram and LinkedIn, of which links are on our Contact page. We are also available to contact through our mail (board@vspvu.com) which is our preferred way and also the quickest way of contacting us. Do not hesitate at any time to contact us or the VU if you have any worries, and keep your personal health your main priority.

Kind regards,
The 73rd Board of the Study Association VSPVU

-----

Beste lid,

Vanwege alle vragen over het COVID-19-virus hebben we besloten de volgende pagina met veelgestelde vragen te maken om u te informeren over onze huidige stand van zaken met betrekking tot het virus. Voor informatie vanuit andere partijen zoals de VU en RIVM raden wij u aan om onderaan deze pagina te kijken.

Je kan een update vinden over de situatie op deze pagina: vspvu.com/nl/coronavirus.

We willen benadrukken dat wij, het Bestuur, nog steeds bereikbaar zijn via onze socialemediaplatforms op Facebook, Instagram en LinkedIn, waarvan links op onze contactpagina staan. We zijn ook beschikbaar om contact op te nemen via onze mail (board@vspvu.com), wat onze voorkeur geniet en ook de snelste manier om contact met ons op te nemen. Aarzel niet om contact met ons of de VU op te nemen als u zich zorgen maakt, en houd uw persoonlijke gezondheid voorop.

Hartelijke groeten,
Het 73e Bestuur van de Studievereniging VSPVU

Sponsors